Sýrové chlebíčky smažené

Ingredience


Máslo čerstvé 1 polévková lžíce
Petržel - nať 1 ks
Rajčata 3 ks
Sůl 1 špetka
Sýr Parmezán 3 polévková lžíce
Tuk 50 g
Vejce slepičí 2 ks
Veka 8 plátek
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Metlou vejce ušleháme do pěny a osolíme. Do rozšlehaných vajec přisypeme najemno nastrouhaný sýr a najemno nakrájenou petrželovou nať. Vše řádně rozmícháme.
  2. Plátky veky pokapeme mlékem a poté omočíme v připravené směsi z vajec a sýru.
  3. Omočené plátky osmažíme po obou stranách na rozpáleném tuku.
  4. Hotové chlebíčky podáváme teplé a ozdobené plátky rajčat a snítkou petrželové natě.