Parmice na třešňových rajčátkách
Ingredience
Česnek |
4 stroužek |
Olej olivový |
60 ml |
Parmice |
800 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
4 polévková lžíce |
Rajčata Cherry |
500 g |
Strouhanka |
100 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Smícháme strouhanku, olej, prolisovaný česnek a pečeme na plechu s pečícím papírem 10 minut.
- Dvě lžíce oleje, dva stroužky prolisovaného česneku, rajčata, sůl a pepř smícháme, směs dáme na plech, navrch položíme osolené ryby a pečeme 20 minut.
- Posypeme česnekovou strouhankou a petrželkou.