Čokoládový řez
Ingredience
Olej stolní |
2 polévková lžíce |
Cukr moučkový |
84 g |
Kakao - prášek |
0.25 šálek |
Margarín |
70 g |
Mouka polohrubá |
150 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
Cukr moučkový |
246.4 g |
Kakao - prášek |
0.25 šálek |
Máslo čerstvé |
70 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Nejprve předehřejeme troubu na 190 °C, poté vymažeme plech na pečení olejem.
- V míse smícháme margarín, cukr, mouku, kakaový prášek a vejce.
- Směs přendáme na plech. Pečeme zhruba 30 minut.
- Mezitím v míse smícháme máslo, kakaový prášek a cukr.
- Když je těsto upečené, vyklopíme jej a necháme vystydnout. Poté jej potřeme připravenou směsí.
- Servírujeme nakrájené na malé kousky.