Čokoládový řez

Ingredience


Olej stolní 2 polévková lžíce
Cukr moučkový 84 g
Kakao - prášek 0.25 šálek
Margarín 70 g
Mouka polohrubá 150 g
Vejce slepičí 2 ks
Cukr moučkový 246.4 g
Kakao - prášek 0.25 šálek
Máslo čerstvé 70 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nejprve předehřejeme troubu na 190 °C, poté vymažeme plech na pečení olejem.
  2. V míse smícháme margarín, cukr, mouku, kakaový prášek a vejce.
  3. Směs přendáme na plech. Pečeme zhruba 30 minut.
  4. Mezitím v míse smícháme máslo, kakaový prášek a cukr.
  5. Když je těsto upečené, vyklopíme jej a necháme vystydnout. Poté jej potřeme připravenou směsí.
  6. Servírujeme nakrájené na malé kousky.