Rajčata plněná rybou

Ingredience


Majonéza 3 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata 4 ks
Sůl 1 špetka
Tuňák v oleji 1 balení
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rajčata omyjeme a na oblé straně odkrojíme vršky, které použijeme později. Vnitřek rajčat vydlabeme.
  2. Vejce předem uvařené natvrdo rozsekáme nadrobno spolu s tuňákem. Vejce s tuňákem spojíme majonézou, dle chuti osolíme a opepříme.
  3. Takto připravenou směsí naplníme vydlabaná rajčata, přiklopíme je odkrojenými vršky a dáme vychladnout do ledničky.
  4. Plněná rajčata podáváme na salátových listech ozdobená snítkou petrželové natě.