Rajčata plněná rybou
Ingredience
Majonéza |
3 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata |
4 ks |
Sůl |
1 špetka |
Tuňák v oleji |
1 balení |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rajčata omyjeme a na oblé straně odkrojíme vršky, které použijeme později. Vnitřek rajčat vydlabeme.
- Vejce předem uvařené natvrdo rozsekáme nadrobno spolu s tuňákem. Vejce s tuňákem spojíme majonézou, dle chuti osolíme a opepříme.
- Takto připravenou směsí naplníme vydlabaná rajčata, přiklopíme je odkrojenými vršky a dáme vychladnout do ledničky.
- Plněná rajčata podáváme na salátových listech ozdobená snítkou petrželové natě.