Mořský jazyk grilovaný

Ingredience


Ananas 1 polévková lžíce
Broskve 1 polévková lžíce
Citronová šťáva 100 ml
Máslo čerstvé 1 polévková lžíce
Med včelí 2 polévková lžíce
Meruňky 1 polévková lžíce
Mořský jazyk 4 plátek
Olej olivový 4 polévková lžíce
Sůl 0.5 kávová lžička
Sýr Ementál (Primátor) 100 g
Višně 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Porce ryby hodinu marinujeme v citronové šťávě. Poté rybu osolíme a na rozpáleném oleji smažíme. Osmaženou rybu potřeme medem, zasypeme drobně pokrájeným ovocem, zakapeme rozpuštěným máslem, přikryjeme jemně strouhaným sýrem. Rybu vložíme do rozehřátého grilu a zapékáme, dokud sýr nezezlátne.