Zapékané noky se sýrem
Ingredience
Gnocchi bramborové |
500 g |
Máslo čerstvé |
30 g |
Pepř černý mletý |
5 g |
Petržel - nať |
20 g |
Sůl |
5 g |
Sýr Fontina |
100 g |
Sýr Provolone |
100 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Bramborové noky uvaříme podle návodu ve slané vodě asi 2 minuty. Jakmile vyplavou k povrchu, jsou hotové. Vyjmeme je naběračkou s otvory a necháme dobře okapat.
- Noky rozložíme do tukem vytřeného pekáče, poklademe kousky másla, posypeme petrželkou. Navrch položíme plátky sýrů. Osolíme a opepříme, zapékáme asi 10 minut, až se sýry roztaví.