Pikantní pomazánka

Ingredience


Celer - nať 100 g
Feferony 1 ks
Hořčice 1 polévková lžíce
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný 100 g
Kečup 1 polévková lžíce
Kedlubna 100 g
Okurka salátová 5 ks
Olej olivový 5 polévková lžíce
Omáčka tatarská 250 g
Salám uherský 600 g
Worcester (worcesterská omáčka) 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do hrnce dáme olej, worcester, kečup, hořčici, chvíli povaříme a dáme vychladnout. Okurky, kedlubnu a salám nastrouháme na struhadle. Hrášek, feferonku a celer nasekáme nožem a všechno přimícháme do vychladlé směsi. Přidáme tatarskou omáčku, a dobře promícháme. Můžeme také rozmixovat.
  2. Dáme do sklenic, zavíčkujeme a necháme v lednici vychladnout.