Pikantní pomazánka
Ingredience
Celer - nať |
100 g |
Feferony |
1 ks |
Hořčice |
1 polévková lžíce |
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný |
100 g |
Kečup |
1 polévková lžíce |
Kedlubna |
100 g |
Okurka salátová |
5 ks |
Olej olivový |
5 polévková lžíce |
Omáčka tatarská |
250 g |
Salám uherský |
600 g |
Worcester (worcesterská omáčka) |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 10 porcí
- Do hrnce dáme olej, worcester, kečup, hořčici, chvíli povaříme a dáme vychladnout. Okurky, kedlubnu a salám nastrouháme na struhadle. Hrášek, feferonku a celer nasekáme nožem a všechno přimícháme do vychladlé směsi. Přidáme tatarskou omáčku, a dobře promícháme. Můžeme také rozmixovat.
- Dáme do sklenic, zavíčkujeme a necháme v lednici vychladnout.