Pita chléb plněný vepřovým masem tandoori

Ingredience


Chléb Pita 4 plátek
Jogurt bílý 125 g
Marináda tandoori 125 ml
Olej rostlinný 2 kávová lžička
Vepřová kýta 0.5 kg
Cibule 200 g
Koriandr mletý 1 kávová lžička
Mango 1 ks
Salát hlávkový 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vepřové maso nakrájené na plátky, které jsme marinovali asi 30 minut v omáčce tandoori, opečeme na roštu potřeném olejem asi 5 minut po každé straně. Hotové je necháme vychladnout a pak rozkrájíme na nudličky asi 1 cm dlouhé.
  2. Pita chléb rozpůlíme tak, aby vznikly jednotlivé kapsy, které zevnitř vytřeme koriandrovým jogurtem (jogurt smíchaný s mletým koriandrem) a plníme mangem, masovými nudličkami, cibulí nakrájenou na kolečka a salátovými lístky.