Křupavý salát s fetou
Ingredience
Hořčice Dijonská |
1 kávová lžička |
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný |
150 g |
Majonéza |
1 polévková lžíce |
Med včelí |
1 kávová lžička |
Ocet vinný |
2 polévková lžíce |
Okurka salátová |
0.5 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Feta |
500 g |
Ředkvička |
6 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Zálivku připravíme tak, že smícháme vinný ocet, med, hořčici, špetku soli a pepře. V zálivce obalíme kostky fety a opékáme je na grilovací pánvi ze všech stran.
- Do zbytku zálivky přidáme majonézu, na kolečka nakrájené ředkvičky, hrášek a na kolečka nakrájenou okurku. Vše smícháme a podáváme s ještě horkým grilovaným sýrem.