Křupavý salát s fetou

Ingredience


Hořčice Dijonská 1 kávová lžička
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný 150 g
Majonéza 1 polévková lžíce
Med včelí 1 kávová lžička
Ocet vinný 2 polévková lžíce
Okurka salátová 0.5 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Sýr Feta 500 g
Ředkvička 6 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Zálivku připravíme tak, že smícháme vinný ocet, med, hořčici, špetku soli a pepře. V zálivce obalíme kostky fety a opékáme je na grilovací pánvi ze všech stran.
  2. Do zbytku zálivky přidáme majonézu, na kolečka nakrájené ředkvičky, hrášek a na kolečka nakrájenou okurku. Vše smícháme a podáváme s ještě horkým grilovaným sýrem.