Pražský salát I.
Ingredience
Cibule |
100 g |
Jablka |
120 g |
Majonéza |
150 g |
Okurky nakládané |
150 g |
Pepř černý mletý |
2 špetka |
Telecí pečeně |
200 g |
Vepřová pečeně |
250 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a hrubě nastrouháme, okurky nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli drobně nakrájíme, na cedníku ji prolijeme vroucí vodou, studenou zchladíme a necháme okapat.
- Vychladlé upečené telecí a vepřové maso nakrájíme na nudličky a vložíme do mísy a opepříme.
- K masu lehce přimícháme všechny ostatní přísady a na závěr majonézu. Salát podáváme vychlazený.