Fettucine s uzeným pstruhem

Ingredience


Camembert 400 g
Česnek 3 stroužek
Kopr čerstvý 20 g
Limetka 1 ks
Limetková kůra 10 g
Mák mletý 2 polévková lžíce
Olej olivový extra panenský 1 polévková lžíce
Pstruh uzený 250 g
Sůl 5 g
Těstoviny Fettuccine 500 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme.
  2. Drcený česnek smažíme na olivovém oleji na mírném ohni asi 3 minuty, potom přidáme limetovou kůru, mák a těstoviny a dobře protřeseme.
  3. Přidáme vykostěného pstruha, nakrájený camembert a nasekaný kopr a opatrně zahříváme, dokud se sýr nezačne rozpouštět. Pokrm podáváme ozdobený klínky limety.