Fettucine s uzeným pstruhem
Ingredience
Camembert |
400 g |
Česnek |
3 stroužek |
Kopr čerstvý |
20 g |
Limetka |
1 ks |
Limetková kůra |
10 g |
Mák mletý |
2 polévková lžíce |
Olej olivový extra panenský |
1 polévková lžíce |
Pstruh uzený |
250 g |
Sůl |
5 g |
Těstoviny Fettuccine |
500 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme.
- Drcený česnek smažíme na olivovém oleji na mírném ohni asi 3 minuty, potom přidáme limetovou kůru, mák a těstoviny a dobře protřeseme.
- Přidáme vykostěného pstruha, nakrájený camembert a nasekaný kopr a opatrně zahříváme, dokud se sýr nezačne rozpouštět. Pokrm podáváme ozdobený klínky limety.