Farfalle s roketou
Ingredience
Máslo čerstvé |
100 g |
Pepř černý mletý |
5 g |
Rajčata |
200 g |
Roketa |
200 g |
Sůl |
5 g |
Sýr ovčí tvrdý - Pecorino |
45 g |
Sýr Parmezán |
35 g |
Těstoviny Farfalle |
500 g |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce. Hrnec mírně zahříváme. Přidáme máslo a promícháme s těstovinami.
- Do těstovin zamícháme listy rokety a rajčata a zahříváme, až roketa zvadne. Vmícháme nastrouhaný ovčí sýr, sůl a pepř. Porce posypeme nastrouhaným parmezánem a podáváme.