Pivní guláš z klobás

Ingredience


Cibule 1 ks
Klobása debrecínská 400 g
Majoránka 2 kávová lžička
Mouka pšeničná hladká 1 polévková lžíce
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 0.5 polévková lžíce
Pepř černý mletý 2 špetka
Pivo světlé 10% 3,9% obj. 500 ml
Pórek 200 g
Sůl 0.5 kávová lžička
Voda pitná 60 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli a pórek nakrájíme na plátky, klobásy na tenčí kolečka.
  2. Na oleji zpěníme cibuli s pórkem, přidáme klobásy a restujeme. Poté přisypeme koření, sůl, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme doměkka.
  3. Nakonec vmícháme mouku, kterou jsme rozšlehali ve vodě a krátce povaříme.