Salát z brambor a tresky

Ingredience


Brambory 500 g
Celer řapíkatý 60 g
Cibule 30 g
Citronová šťáva 20 ml
Majonéza 50 ml
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Treska aljašská 500 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Brambory oloupeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě. Pak rozkrájíme na kostičky.
  2. Rybu necháme povařit 10 minut v osolené vodě, poté nakrájíme na drobnější kousky.
  3. Cibuli oloupeme a pokrájíme na jemno. Celer dobře omyjeme a nakrájíme na kolečka.
  4. Všechny suroviny smícháme dohromady, dochutíme solí a pepřem. Vmícháme majonézu a citronovou šťávu, necháme vychladit.