Salát z brambor a tresky
Ingredience
Brambory |
500 g |
Celer řapíkatý |
60 g |
Cibule |
30 g |
Citronová šťáva |
20 ml |
Majonéza |
50 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Treska aljašská |
500 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Brambory oloupeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě. Pak rozkrájíme na kostičky.
- Rybu necháme povařit 10 minut v osolené vodě, poté nakrájíme na drobnější kousky.
- Cibuli oloupeme a pokrájíme na jemno. Celer dobře omyjeme a nakrájíme na kolečka.
- Všechny suroviny smícháme dohromady, dochutíme solí a pepřem. Vmícháme majonézu a citronovou šťávu, necháme vychladit.