Jelení guláš na pivu

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Cibule 3 ks
Jelení maso 700 g
Lečo sterilované 500 g
Majoránka 1 kávová lžička
Olej rostlinný 3 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 2 špetka
Pivo světlé 10% 3,9% obj. 500 ml
Sůl 0.5 kávová lžička
Houby čerstvé 100 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, houby a maso nakrájíme na kostky.
  2. Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso a orestujeme. Poté vsypeme pepř, papriku, zarestujeme, přilijeme pivo, zamícháme a dusíme pod poklicí.
  3. Když je maso téměř měkké, přidáme sůl, majoránku, lečo a dovaříme.