Restovaný zelený salát

Ingredience


Brokolice 100 g
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Citronová tráva 40 g
Fazolové lusky zelené 100 g
Hrášek 100 g
Kari pasta 10 g
Koriandr čerstvý 10 g
Olej olivový 20 ml
Omáčka rybí 20 ml
Rýže dušená 200 g
Špenát listový čerstvý 100 g
Zázvor celý 3 g
Zelí čínské 100 g
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na rozpáleném oleji ve wok pánvi osmažíme nakrájenou cibuli, nakrájený zázvor a česnek a kari pastu. Za stálého míchání opékáme 3 minuty. Přidáme všechny druhy zelené zeleniny pokrájené na kousky a 2 minuty restujeme, až se zelenina potáhne olejem. Přidáme nasekaný koriandr, rybí omáčku, nasekanou citronovou trávu a na mírném ohni promícháváme ještě 3 minuty, osolíme. Podáváme s dušenou rýží.