Toustové chlebíčky se zeleným chřestem

Ingredience


Chléb toastový 1 krajíc
Chřest zelený 100 g
Cukr kostkový 1 kostka
Džus pomerančový 2 polévková lžíce
Majonéza 1 polévková lžíce
Ocet malinový 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěný chřest uvaříme nakrájený na menší kousky ve slané vodě s kostkou cukru.
  2. Krajíc chleba rozpečeme na sucho nad mírným plamenem.
  3. Smícháme majonézu, pomerančový džus se lžičkou malinového octa a směs opepříme.
  4. Vařený chřest rozložíme na rozpečený krajíc a přelijeme majonézovou omáčkou a ozdobíme pomerančovou kůrou.