Sekaná z rybího masa

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Filé rybí 800 g
Hovězí vývar základní 250 ml
Máslo čerstvé 1 polévková lžíce
Mléko polotučné 3 polévková lžíce
Olej stolní 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 1 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
Vejce slepičí 2 ks
Žemle tuková 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vykoštěné filé umeleme, osolíme, okořeníme, přidáme vejce, lisovaný česnek a žemle navlhčené mlékem. Vše promícháme, přidáme nasekanou petržel a rozpuštěné máslo.
  2. Z této směsi vytvarujeme bochník, dáme do vymazaného pekáče, podlijeme masovým vývarem a pečeme v mírně vyhřáté troubě.