Tagliatelle s cibulí na smetaně
Ingredience
Cibule |
350 g |
Cibulka jarní |
60 g |
Hovězí vývar základní |
125 ml |
Máslo čerstvé |
50 g |
Pepř černý mletý |
5 g |
Smetana 33% (šlehačka) |
125 ml |
Sůl |
5 g |
Sýr Parmezán |
35 g |
Těstoviny Tagliatelle |
500 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Těstoviny uvaříme, scedíme a vrátíme do hrnce.
- Na másle osmažíme cibuli. Vmícháme do ní hovězí vývar a smetanu a omáčku vaříme asi 10 minut. Osolíme a opepříme.
- Těstoviny smícháme s omáčku a opatrně promícháme. Porce ozdobíme hoblinkami parmazánu a nakrájenou jarní cibulkou.