Turínské špagety

Ingredience


Ančovičky konzervované 50 g
Česnek 3 stroužek
Chilli koření mleté 5 g
Chilli paprička 5 g
Olej olivový 80 ml
Pepř černý mletý 5 g
Petržel - nať 20 g
Špagety 500 g
Sůl 5 g
Ančovičky konzervované 30 g
Pažitka 10 g
Petržel - nať 10 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Těstoviny uvaříme, scedíme a vrátíme do hrnce.
  2. Na olivovém oleji osmažíme nakrájený česnek, ančovičky, chilli a červené chilli papričky. Česnek nesmíme připálit, aby nezhořkl. Do směsi přidáme petrželku a krátce ji prohřejeme. Na závěr směs osolíme a opepříme.
  3. Směs důkladně promícháme s těstovinami. Zdobíme ančovičkami, červenou chilli papričkou a snítkami čerstvých bylinek.