Hovězí na chilli a zázvoru

Ingredience


Česnek 1 stroužek
Chilli koření mleté 1 kávová lžička
Hovězí kýta 800 g
Olej rostlinný 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Zázvor mletý 1 kávová lžička
Zázvorové víno 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Z hovězích plátků odřízneme tučné části, maso naklepeme, osolíme a opepříme.
  2. V misce smícháme zázvor, česnek, zázvorové víno a chilli a směsí maso přelijeme. Zakryjeme a necháme marinovat v lednici 30 minut.
  3. Dno pekáče potřeme olejem a rozehřejeme gril. Hovězí plátky dáme do pekáče a pečeme 5 minut, poté otočíme a dalších 5 minut pečeme. Poté podáváme.