Cuketový koláč s mascarpone

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Cuketa 3 ks
Listové těsto 400 g
Mascarpone 4 polévková lžíce
Olej palmový 3 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Sýr Parmezán 50 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rozválíme listové těsto, přeneseme na plech s pečícím papírem a vytvoříme asi 2 cm okraje.
  2. Cukety a česnek nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a smočíme v oleji.
  3. Mascarpone smícháme s půlkou parmazánu a potřeme jím dno koláče.
  4. Poklademe plátky cuket, tak aby se překrývaly.
  5. Pečeme 15 minut, potom posypeme zbylým parmazánem a pečeme ještě 15-20 minut.