Hovězí maso s oříšky kešu a paprikami

Ingredience


Celer - nať 2 ks
Česnek 1 stroužek
Cibule 1 ks
Cibulka jarní 4 ks
Cukr palmový 2 kávová lžička
Hovězí kýta 500 g
Hovězí vývar základní 3 polévková lžíce
Kešu oříšky pražené 4 polévková lžíce
Olej sezamový 1 polévková lžíce
Olej slunečnicový 1 polévková lžíce
Omáčka sojová světlá 2 polévková lžíce
Paprika červená 1 ks
Paprika žlutá 1 ks
Žampiony čerstvé 4 ks
Zázvor mletý 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme pokrájenou cibuli, rozetřený česnek a zázvor a smažíme dvě minuty. Přidáme pokrájené hovězí nudličky a smažíme, dokud nezhnědnou.
  2. Přidáme sójovou omáčku, cukr a vše rozmícháme. Přidáme pokrájené jarní cibulky, papriky, celer, žampiony, kešu oříšky a promícháme. Přilijeme vývar a povaříme za stálého míchání 3 minuty.
  3. Podáváme okamžitě.