Bok čoj hovězí
Ingredience
Bok čoj |
275 g |
Česnek |
2 stroužek |
Cibulka jarní |
6 ks |
Cukr krupice |
1 polévková lžíce |
Fazolové lusky zelené |
150 g |
Hovězí kýta |
500 g |
Klasy kukuřičné mražené |
150 g |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Omáčka rybí |
1 polévková lžíce |
Omáčka ústřicová |
2 polévková lžíce |
Paprika červená |
2 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Bok čoj vaříme v páře nad vroucí vodou, dokud není měkký. Poté udržujeme v teple.
- Rozehřejeme olej ve velké pánvi, přidáme rozetřený česnek, hovězí nudličky a smažíme na prudkém ohni do hněda. Přidáme zelené fazolky, pokrájené jarní cibulky, kukuřičky, červené papriky, rybí a ústřicovou omáčku a cukr a vše promícháme. Smažíme, dokud není zelenina měkká.
- Na dno servírovací mísy rozložíme listy bok čoj a na ně hotový pokrm. Podáváme teplé.