Bok čoj hovězí

Ingredience


Bok čoj 275 g
Česnek 2 stroužek
Cibulka jarní 6 ks
Cukr krupice 1 polévková lžíce
Fazolové lusky zelené 150 g
Hovězí kýta 500 g
Klasy kukuřičné mražené 150 g
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Omáčka rybí 1 polévková lžíce
Omáčka ústřicová 2 polévková lžíce
Paprika červená 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Bok čoj vaříme v páře nad vroucí vodou, dokud není měkký. Poté udržujeme v teple.
  2. Rozehřejeme olej ve velké pánvi, přidáme rozetřený česnek, hovězí nudličky a smažíme na prudkém ohni do hněda. Přidáme zelené fazolky, pokrájené jarní cibulky, kukuřičky, červené papriky, rybí a ústřicovou omáčku a cukr a vše promícháme. Smažíme, dokud není zelenina měkká.
  3. Na dno servírovací mísy rozložíme listy bok čoj a na ně hotový pokrm. Podáváme teplé.