Zeleninová letní roštěnka

Ingredience


Bazalka 1 špetka
Cibule 2 ks
Hořčice 4 polévková lžíce
Hovězí roštěnka níz. peč. 1 kg
Kečup 4 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká T 650 4 polévková lžíce
Olej stolní 4 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 špetka
Paprikové lusky čerstvé 3 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata 3 ks
Sůl 1 špetka
Tymián sušený 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na plátky nakrájíme roštěnou, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce.
  2. Dozlatova osmahneme cibuli a zaprášíme paprikou. Vložíme plátky masa a osmahneme je. Roštěnky podlijeme teplou vodou a dusíme.
  3. Když maso změkne, přidáme nakrájená rajčata, papriky, kečup, tymián a bazalku dle chuti.