Chřestový salát s ořechy a broskví

Ingredience


Broskve 1 ks
Celer řapíkatý 3 ks
Chřest bílý 5 ks
Fazolové lusky zelené 100 g
Hroznové víno 0.2 šálek
Mrkev kořen 2 ks
Okurka salátová 2.2 ks
Ořechy vlašské 18 g
Paprika zelená 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Čestvé fazolové lusky, chřest, mrkev, celer a salátovou okurku očistíme, opláchneme a nakrájíme na kousky.
  2. Přimícháme lžičku zelené papriky. Salátovou okurku neloupeme, aby se její šťáva uvolnila až do výsledné směsi salátu. Do směsi opatrně přimícháme část rozpůlených kuliček hroznového vína.
  3. Směs dobře zamícháme a rozložíme jí na rozložené listy čestvého salátu. Salát posypeme vlašskými ořechy a kousky broskve. Servírujeme studené.