Letní salát s chřestem, okurkou a rajčaty

Ingredience


Celer řapíkatý 4 ks
Chřest zelený 4 ks
Cibule 4 ks
Hrachové lusky 10 ks
Majoránka 1 polévková lžíce
Okurka salátová 0.5 ks
Rajčata 2 ks
Ředkvička 4 ks
Salát hlávkový 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibulky, chřest, celer, ředkvičky očistíme a opláchneme. Listy salátu důkladně omyjeme a necháme okapat.Rajčata a okurku opláchneme a nakrájíme na plátky. Okurku neloupeme. Hrachové lusky vyloupeme.
  2. Všechno, kromě rajčat, smícháme se lžící majoránky.
  3. Ze směsi utvoříme kopeček na připravené listy hlávkového salátu. Na kopeček směsi zeleniny i okolo něj rozložíme kousky rajčat. Podáváme studené.