Letní salát s chřestem, okurkou a rajčaty
Ingredience
Celer řapíkatý |
4 ks |
Chřest zelený |
4 ks |
Cibule |
4 ks |
Hrachové lusky |
10 ks |
Majoránka |
1 polévková lžíce |
Okurka salátová |
0.5 ks |
Rajčata |
2 ks |
Ředkvička |
4 ks |
Salát hlávkový |
4 ks |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Cibulky, chřest, celer, ředkvičky očistíme a opláchneme. Listy salátu důkladně omyjeme a necháme okapat.Rajčata a okurku opláchneme a nakrájíme na plátky. Okurku neloupeme. Hrachové lusky vyloupeme.
- Všechno, kromě rajčat, smícháme se lžící majoránky.
- Ze směsi utvoříme kopeček na připravené listy hlávkového salátu. Na kopeček směsi zeleniny i okolo něj rozložíme kousky rajčat. Podáváme studené.