Řízky s klobásou chorizo

Ingredience


Ančovičky konzervované 6 ks
Kapary 1 polévková lžíce
Klobása Chorizo 75 g
Krůtí prsa 500 g
Olej olivový 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 kávová lžička
Pomeranče 1 ks
Rajčata 3 ks
Rozmarýn čerstvý 1 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rozehřejeme ve velké pánvi olej a osmahneme na něm kapary, ančovičky, rozmarýn, rajčata, pomerančovou šťávu a kůru a pokrájenou klobásu.
  2. Na řízky položíme pergamenový papír a maso naklepeme. Do směsi v pánvi vložíme řízky, osolíme a opepříme, zakryjeme pánvičkou a povaříme 5 minut po každé straně. Podáváme teplé.