Řízky s klobásou chorizo
Ingredience
Ančovičky konzervované |
6 ks |
Kapary |
1 polévková lžíce |
Klobása Chorizo |
75 g |
Krůtí prsa |
500 g |
Olej olivový |
1 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
Pomeranče |
1 ks |
Rajčata |
3 ks |
Rozmarýn čerstvý |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rozehřejeme ve velké pánvi olej a osmahneme na něm kapary, ančovičky, rozmarýn, rajčata, pomerančovou šťávu a kůru a pokrájenou klobásu.
- Na řízky položíme pergamenový papír a maso naklepeme. Do směsi v pánvi vložíme řízky, osolíme a opepříme, zakryjeme pánvičkou a povaříme 5 minut po každé straně. Podáváme teplé.