Mořský ďas na zázvoru

Ingredience


Chilli omáčka 2 polévková lžíce
Chřest bílý 100 g
Cibulka jarní 3 ks
Mořský ďas 450 g
Olej kukuřičný 1 polévková lžíce
Olej sezamový 1 kávová lžička
Zázvor mletý 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Mořského ďasa pokrájíme na kulaté plátky, dáme stranou na později. Smícháme v misce chilli omáčku, zázvor a rybí kusy tím potřeme.
  2. Kukuřičný olej rozehřejeme ve woku. Přidáme kusy masa, pokrájené jarní cibulky, chřest a za opatrného míchání smažíme 5 minut.
  3. Poté sundáme wok z ohně, zastříkneme směs sezamovým olejem a promícháme. Okamžitě podáváme.