Bačovy papriky s klobásou
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Feferony |
1 ks |
Klobása Dunajská |
200 g |
Olej rostlinný |
50 ml |
Paprika zelená |
4 ks |
Papriková pasta sladká |
1 polévková lžíce |
Rohlíky bílé |
4 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 12 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté papriky a feferonku rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme na proužky. Cibuli očistíme a nakrájíme na tenké kroužky. Klobásu pokrájíme na kolečka. Očištěný česnek rozetřeme.
- V pánvi si na oleji osmažíme dozlatova cibuli, přidáme k ní klobásu s paprikou, promícháme a krátce osmažíme dozlatova. Ochutíme česnekem, paprikovou pastou a podáváme s čerstvým pečivem.