Bačovy papriky s klobásou

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Feferony 1 ks
Klobása Dunajská 200 g
Olej rostlinný 50 ml
Paprika zelená 4 ks
Papriková pasta sladká 1 polévková lžíce
Rohlíky bílé 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté papriky a feferonku rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme na proužky. Cibuli očistíme a nakrájíme na tenké kroužky. Klobásu pokrájíme na kolečka. Očištěný česnek rozetřeme.
  2. V pánvi si na oleji osmažíme dozlatova cibuli, přidáme k ní klobásu s paprikou, promícháme a krátce osmažíme dozlatova. Ochutíme česnekem, paprikovou pastou a podáváme s čerstvým pečivem.