Vepřová kýta s vejci tandoori

Ingredience


Olej rostlinný 6 polévková lžíce
Omáčka ústřicová 2 polévková lžíce
Pórek 2 ks
Tandoori Masala 1 polévková lžíce
Vejce slepičí 4 ks
Vepřová kýta 500 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vepřovou kýtu omyjeme, naklepeme, nakrájíme na malé kousky nebo na nudličky. Poté maso necháme čtvrt hodiny marinovat v ústřičné omáčce.
  2. Pórek zbavíme horní slupky a nakrájíme na tenká kolečka.
  3. Nejprve ve woku rozpálíme první část oleje a maso v něm osmažíme. Po osmažení maso odložíme z pánve. Potom v oleji osmahneme pórek a z pánve odložíme.
  4. V nádobě rozšleháme 4 celá vejce s kořením tandoori. Do woku nalijeme druhou část oleje a na něm krátce smažíme vejce. Do těchto vajec přidáme osmažené maso, pór a vše promícháme.