Kuřecí steak s pórkem
Ingredience
Fenykl obecný |
1 ks |
Kuřecí prsa |
600 g |
Muškátový oříšek |
1 špetka |
Olej olivový extra panenský |
2 polévková lžíce |
Omáčka sójová |
1 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Pórek |
1 ks |
Rajčata sušená sterilovaná |
100 g |
Víno červené |
150 ml |
Zázvor mletý |
5 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Omyjeme a osušíme kuřecí řízky a dáme je do vyhřáté pánve se suchým sendvičovým dnem.
- Maso opepříme, osolíme, okořeníme muškátovým oříškem a plátky zázvoru, přidáme sójovou omáčku a zasypeme nakrájenou zeleninou. Poté přidáme sušená rajčata, která jsme na pár minut ponořili do vína.
- Nemícháme a podáváme.