Kuřecí steak s pórkem

Ingredience


Fenykl obecný 1 ks
Kuřecí prsa 600 g
Muškátový oříšek 1 špetka
Olej olivový extra panenský 2 polévková lžíce
Omáčka sójová 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Pórek 1 ks
Rajčata sušená sterilovaná 100 g
Víno červené 150 ml
Zázvor mletý 5 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyjeme a osušíme kuřecí řízky a dáme je do vyhřáté pánve se suchým sendvičovým dnem.
  2. Maso opepříme, osolíme, okořeníme muškátovým oříškem a plátky zázvoru, přidáme sójovou omáčku a zasypeme nakrájenou zeleninou. Poté přidáme sušená rajčata, která jsme na pár minut ponořili do vína.
  3. Nemícháme a podáváme.