Pangasius s bylinkovou krustou

Ingredience


Bylinky čerstvé - svazek 1 polévková lžíce
Česnek 4 stroužek
Chléb toastový 1 krajíc
Cibule 250 g
Limetka 2 ks
Olej olivový 4 polévková lžíce
Pangasius - filety 600 g
Paprika červená 1 ks
Pepř černý celý 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V pánvi na oleji necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku, limetkovou kůru a chvíli opékáme. Nakonec vmícháme nasekané bylinky a rozdrobenou chlebovou střítku. Osolíme a ochutíme limetkovou šťávou.
  2. Omyté rybí filety osolíme a urovnáme na plech vyložený pečicím papírem. Pokryjeme je připravenou směsí a posypeme nadrceným pepřem. Zakapeme zbylým olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
  3. Podáváme s dílky limety. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a vařená karotka.