Kachní játra
Ingredience
Anglická slanina |
100 g |
Chilli paprička |
1 ks |
Chléb slunečnicový |
4 krajíc |
Játra kachní |
300 g |
Kmín celý |
1 špetka |
Paprika mletá sladká |
1 špetka |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Víno červené |
300 ml |
Zelí bílé - sterilizované |
1 hrnek |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Na tenké proužky nakrájíme anglickou slaninu, osmahneme a přidáme kachní játra.
- Nesolíme, jen okořeníme, podléváme vínem a smažíme 10 minut. Játra vyjmeme a osolíme.
- Kůrku z chleba odkrájíme a namočíme do výpeku. Vyndáme, poklademe játry a ozdobíme zelím.