Plněné kuře pěti chutí
Ingredience
Klobása Dunajská |
200 g |
Koření grilovací |
1 špetka |
Koření Orientální |
1 špetka |
Krůtí maso |
400 g |
Kuře |
1 ks |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 polévková lžíce |
Olej stolní |
5 polévková lžíce |
Paprika mletá sladká |
1 špetka |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
1 ks |
Vepřová uzená plec |
400 g |
Vepřové maso libové |
400 g |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 50 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Maso a uzeninu nakrájíme na kostičky, naložíme do misky s olejem a kořenící směsí a necháme odležet dvě hodiny.
- Kuře vykostíme.
- Do směsi přidáme vejce s rozšlehanou moukou.
- Vykostěné kuře plníme masovou směsí a převážeme. Pečeme v troubě dozlatova asi 50 minut.