Palačinky s hřebenatkami

Ingredience


Chilli omáčka 4 polévková lžíce
Chilli paprička 1 ks
Cibulka jarní 3 ks
Fazolové lusky zelené 100 g
Hřebenatka 450 g
Mouka rýžová 50 g
Olej rostlinný 6 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
Vejce slepičí 1 ks
Vývar rybí 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Stopky zelených fazolek odkrojíme a pokrájíme je. Pokrájíme chilli papričku bez semínek.
  2. V hrnci s osolenou vodou povaříme zelené fazolky 4 minuty. Hřebenatky nakrájíme a dáme do mísy, přidáme scezené a okapané vařené fazolky.
  3. Smícháme pokrájené jarní cibulky, vejce, rýžovou mouku, rybí vývar a chilli a vše přidáme k hřebenatkám a promícháme.
  4. Rozehřejeme ve woku olej, směs nalijeme do woku a smažíme palačinky 5 minut. Poté je vyndáme a necháme okapat.
  5. Podáváme s chilli omáčkou k namáčení.