Palačinky s hřebenatkami
Ingredience
Chilli omáčka |
4 polévková lžíce |
Chilli paprička |
1 ks |
Cibulka jarní |
3 ks |
Fazolové lusky zelené |
100 g |
Hřebenatka |
450 g |
Mouka rýžová |
50 g |
Olej rostlinný |
6 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
1 ks |
Vývar rybí |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Stopky zelených fazolek odkrojíme a pokrájíme je. Pokrájíme chilli papričku bez semínek.
- V hrnci s osolenou vodou povaříme zelené fazolky 4 minuty. Hřebenatky nakrájíme a dáme do mísy, přidáme scezené a okapané vařené fazolky.
- Smícháme pokrájené jarní cibulky, vejce, rýžovou mouku, rybí vývar a chilli a vše přidáme k hřebenatkám a promícháme.
- Rozehřejeme ve woku olej, směs nalijeme do woku a smažíme palačinky 5 minut. Poté je vyndáme a necháme okapat.
- Podáváme s chilli omáčkou k namáčení.