Krab s čínským zelím
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Chilli papričky - vločky |
1 kávová lžička |
Cibulka jarní |
6 ks |
Kari pasta |
1 polévková lžíce |
Krabí maso mražené |
200 g |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Shiitake houby |
225 g |
Zelí čínské |
1 ks |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Houby nakrájíme na plátky. Rostlinný olej rozehřejeme v předehřátém woku, přidáme houby a rozetřený česnek a smažíme, dokud houby nezměknou. Přidáme pokrájené jarní cibulky, nasekané čínské zelí a smažíme, dokud nezačnou listy vadnout.
- Smícháme v misce kari pastu a kokosové mléko. Přidáme směs do woku s krabím masem a chilli vločkami. Promícháme. Směs zahříváme, dokud nezačne bublat.
- Ihned podáváme.