Pangasius s rajčaty
Ingredience
Bazalka |
1 ks |
Česnek |
2 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Muškátový oříšek |
1 špetka |
Olej olivový extra panenský |
2 polévková lžíce |
Olivy černé |
100 g |
Pangasius - filety |
500 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata |
8 ks |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Spaříme a oloupeme rajčata, nakrájíme je na kousky.
- Česnek a cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme rajčata a 10 minut povaříme omáčku. Přidáme olivy, osolíme a opepříme, přidáme strouhaný muškátový oříšek a nasekanou bazalku.
- Osolíme, opepříme a citronem pokapeme rybu. Opečeme ji dozlatova na olivovém oleji.
- Na talíře rozdělíme omáčku a navrch dáme plátky ryby a dozdobíme bazalkou.