Pangasius s rajčaty

Ingredience


Bazalka 1 ks
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Muškátový oříšek 1 špetka
Olej olivový extra panenský 2 polévková lžíce
Olivy černé 100 g
Pangasius - filety 500 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata 8 ks
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Spaříme a oloupeme rajčata, nakrájíme je na kousky.
  2. Česnek a cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme rajčata a 10 minut povaříme omáčku. Přidáme olivy, osolíme a opepříme, přidáme strouhaný muškátový oříšek a nasekanou bazalku.
  3. Osolíme, opepříme a citronem pokapeme rybu. Opečeme ji dozlatova na olivovém oleji.
  4. Na talíře rozdělíme omáčku a navrch dáme plátky ryby a dozdobíme bazalkou.