Krevety na česnekovém másle
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Kopr čerstvý |
1 polévková lžíce |
Krevety tygří - loupané |
400 g |
Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce |
Pažitka |
1 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sherry brandy |
3 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Na pánvi rozpálíme máslo a na kolečka nakrájený česnek na něm osmahneme.
- Krevety omyjeme, očistíme, propláchneme pod studenou vodou a přidáme na pánev k česneku. Dále přidáme sherry brandy, osolíme, opepříme a vše důkladně promícháme.
- Kopr očistíme, omyjeme, najemno nasekáme a přidáme do pánve ke krevetám.
- Krevety servírujeme na připravené talíře a zdobíme najemno nasekanou pažitkou.