Krevety na česnekovém másle

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Kopr čerstvý 1 polévková lžíce
Krevety tygří - loupané 400 g
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Pažitka 1 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Sherry brandy 3 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na pánvi rozpálíme máslo a na kolečka nakrájený česnek na něm osmahneme.
  2. Krevety omyjeme, očistíme, propláchneme pod studenou vodou a přidáme na pánev k česneku. Dále přidáme sherry brandy, osolíme, opepříme a vše důkladně promícháme.
  3. Kopr očistíme, omyjeme, najemno nasekáme a přidáme do pánve ke krevetám.
  4. Krevety servírujeme na připravené talíře a zdobíme najemno nasekanou pažitkou.