Kuřecí prsa s čabajkou

Ingredience


Česnek 5 stroužek
Cibule 1 ks
Klobása - Čabajka 200 g
Kuřecí prsa 500 g
Olej rostlinný 4 polévková lžíce
Paprika mletá pálivá 1 kávová lžička
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Jako první si připravíme pastu na maso, kterou si vyrobíme z oleje, mleté pálivé papriky, soli a rozetřených 5 stroužků česneku.
  2. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Česnekovou pastou potřeme kuřecí plátky a necháme uležet nejméně 1/4 hodiny.
  3. Na rozpáleném oleji smažíme naložené maso tak dlouho, dokud nezměkne. Ve vzniklé šťávě osmahneme tenká kolečka cibule a jemně nakrájenou čabajskou klobásu. Touto směsí smažená prsíčka posypeme.