Kuřecí plátky se sýrem a pivem

Ingredience


Camembert 120 g
Kuřecí prsa 400 g
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Máslo pomazánkové 1 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká 20 g
Olej rostlinný 6 polévková lžíce
Pivo tmavé 10% 3,7% obj. 100 ml
Směs koření na kuře 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kuřecí maso omyjeme, osušíme a naklepeme. Maso trošku osolíme a obalíme v ochucené mouce. Tuto mouku připravíme tak, že k ní přimícháme koření Kuřecí steak s červeným pepřem nebo libovolné koření dle chuti.
  2. Na rozpáleném oleji v pánvi toto maso opečeme, během pečení maso otáčíme. Potom z pánve vyndáme.
  3. Do vypečené šťávy přidáme nastrouhaný sýr camembert, přilijeme pivo a necháme spolu rozehřát.
  4. Do této směsi ještě přidáme pomazánkové máslo a vše promícháme.
  5. Ke směsi vrátíme zpět do pánve maso.