Čínské zelí se zázvorem

Ingredience


Arašídy 1 polévková lžíce
Olej rostlinný 1 polévková lžíce
Sůl 0.5 kávová lžička
Vývar drůbeží 100 ml
Zázvor celý 1 polévková lžíce
Zelí čínské 6 hrnek
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do rozehřátého woku vlijeme olej, přidáme oloupaný, jemně nakrájený zázvor a smažíme 1/2 minuty.
  2. Přidáme očištěné, nahrubo nakrájené čínské zelí a restujeme ještě 2 minuty. Přilijeme vývar, osolíme a pod pokličkou prohříváme 2 minuty.
  3. Wok odstavíme z plotny a pokrm necháme pod pokličkou stát 1 minutu. Odstraníme pokličku a směs posypeme nasekanými arašídy.
  4. Ihned podáváme.