Zvěřinová směs na topinky
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Feferony |
1 ks |
Houby čerstvé |
200 g |
Kančí kýta |
500 g |
Pepř černý mletý |
0.25 kávová lžička |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Voda pitná |
800 ml |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Do vroucí vody vložíme maso a houby a uvaříme. Cibuli nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
- Prochladlé maso, houby a cibuli umeleme. Do směsi přidáme česnek, feferonku, pepř, sůl a dobře promícháme. Pod fólií necháme v chladničce uležet.