Srnčí salát s fazolemi

Ingredience


Cibule 1 ks
Fazole bílé sterilované 200 g
Hořčice plnotučná 1.5 kávová lžička
Kečup 3 polévková lžíce
Omáčka sójová 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 0.25 kávová lžička
Srnčí kýta 500 g
Sůl 0.5 kávová lžička
Voda pitná 800 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do vroucí vody vložíme maso a uvaříme doměkka. Poté necháme maso vychladnout.
  2. V míse smícháme na kostičky nakrájené maso, najemno nakrájenou cibuli, okapané fazole, hořčici, kečup, sojovou omáčku, okořeníme solí a pepřem a dobře promícháme. Pod fólií necháme salát v chladničce uležet.