Srnčí salát s fazolemi
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Fazole bílé sterilované |
200 g |
Hořčice plnotučná |
1.5 kávová lžička |
Kečup |
3 polévková lžíce |
Omáčka sójová |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
0.25 kávová lžička |
Srnčí kýta |
500 g |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Voda pitná |
800 ml |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 3 porce
- Do vroucí vody vložíme maso a uvaříme doměkka. Poté necháme maso vychladnout.
- V míse smícháme na kostičky nakrájené maso, najemno nakrájenou cibuli, okapané fazole, hořčici, kečup, sojovou omáčku, okořeníme solí a pepřem a dobře promícháme. Pod fólií necháme salát v chladničce uležet.