Táborové hovězí maso

Ingredience


Brambory 750 g
Bujón hovězí 15 g
Cibule 120 g
Hovězí ve vlastní šťávě 350 g
Máslo čerstvé 60 g
Pepř černý mletý 3 g
Petržel - nať 15 g
Sůl 5 g
Voda pitná 300 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rozehřejeme máslo, přidáme nasekanou cibuli a za občasného míchání ji několik minut smažíme.
  2. Přidáme oloupané na kostičky nakrájené brambory. Přilijeme vodu, kostku bujónu, dochutíme pepřem a solí, 10-15 minut zvolna podusíme, až brambory změknou.
  3. Opatrně vmícháme hovězí maso nakrájené na menší kousky a prohřejeme je. Před podáváním zdobíme nasekanou petrželkou.