Salát s tuňákem
Ingredience
Bylinky čerstvé - svazek |
2 polévková lžíce |
Cibule červená |
1 ks |
Mrkev kořen |
2 ks |
Okurka salátová |
1 ks |
Olej olivový |
1 polévková lžíce |
Olivy černé |
1 hrst |
Rajčata |
4 ks |
Sůl |
1 špetka |
Tuňák v oleji |
200 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rajčata rozkrojíme na osminky. Mrkev oškrábeme, nakrájíme na delší hranolky, okurky na jemné plátky.
- Tuňáka vyjmeme z konzervy, nálev necháme okapat a spolu s olivami rozložíme na talíře.
- Posypeme čerstvými bylinkami, dochutíme solí, zakápneme olejem a podáváme.