Jelení směs

Ingredience


Anglická slanina 150 g
Chilli koření mleté 0.25 kávová lžička
Cibule sterilovaná 120 g
Fazole bílé sterilované 150 g
Houbové koření 1 kávová lžička
Jelení kýta 800 g
Smetana 33% (šlehačka) 200 ml
Šťáva k vepřovému masu 100 ml
Sůl 0.5 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Jelení kýtu nakrájíme na nudličky, slaninu na proužky, naložené fazole a cibulky scedíme a necháme okapat.
  2. V rendlíku na oleji osmažíme maso, až změkne, přidáme slaninu, zeleninu, přimícháme vepřovou šťávu, sůl, chilli koření, houbové koření, zašleháme smetanu a alespoň pět minut necháme prohřát.