Srnčí kýta s fazolemi

Ingredience


Chilli koření mleté 0.5 kávová lžička
Cibule 2 ks
Fazole bílé sterilované 400 g
Hořčice plnotučná 1 polévková lžíce
Masox 1 ks
Okurky nakládané 100 g
Paprika červená 2 ks
Pepř černý mletý 0.25 kávová lžička
Sádlo vepřové škvařené 2 polévková lžíce
Srnčí kýta 800 g
Sůl 1 kávová lžička
Voda pitná 500 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso nakrájíme na kostky, cibuli na tenké plátky, papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, okurky na kostičky, fazole scedíme a necháme okapat. Kostku masoxu uvaříme ve vodě.
  2. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a osmažíme. Poté přimícháme papriky, okurky, fazole, hořčici, chilli koření, pepř, sůl, zalijeme vývarem z masoxu a alespoň pět minut povaříme za častého míchání.