Kořeněný špíz ze srnčí kýty
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Hořčice plnotučná |
1 polévková lžíce |
Kečup |
2 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
1 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
0.5 kávová lžička |
Srnčí kýta |
600 g |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kýtu nakrájíme na silné proužky, cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí. Vše smícháme v míse, přidáme kečup, hořčici, olej, pepř, dobře promícháme a pod fólií necháme v chladničce několik hodin marinovat.
- Marinované maso napícháme na jehly a grilujeme.