Kořeněný špíz ze srnčí kýty

Kořeněný špíz ze srnčí kýty - obrázek

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Cibule 1 ks
Hořčice plnotučná 1 polévková lžíce
Kečup 2 polévková lžíce
Olej rostlinný 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 0.5 kávová lžička
Srnčí kýta 600 g
Sůl 0.5 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kýtu nakrájíme na silné proužky, cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí. Vše smícháme v míse, přidáme kečup, hořčici, olej, pepř, dobře promícháme a pod fólií necháme v chladničce několik hodin marinovat.
  2. Marinované maso napícháme na jehly a grilujeme.