Okurky s tuňákovou náplní
Ingredience
Citrony |
0.5 ks |
Hořčice |
1 polévková lžíce |
Okurka salátová |
3 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 hrst |
Sůl |
1 špetka |
Tuňák v oleji |
200 g |
Tvaroh jemný |
250 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Oloupeme a na špalíky nakrájíme okurky dlouhé 4cm.
- Vydlabeme z každého kousku střed se semeny a připravíme náplň z tuňáka.
- Z konzervy tuňáka slijeme olej a smícháme s tvarohem.
- Přidáme vařené žoutky, lžíci hořčice, citr.šťávu, sůl a pepř.
- Rozmixujeme a zdobícím sáčkem plníme kousky okurek.
- Dozdobíme sušenou petrželkou a podáváme.