Okurky s tuňákovou náplní

Ingredience


Citrony 0.5 ks
Hořčice 1 polévková lžíce
Okurka salátová 3 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 1 hrst
Sůl 1 špetka
Tuňák v oleji 200 g
Tvaroh jemný 250 g
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupeme a na špalíky nakrájíme okurky dlouhé 4cm.
  2. Vydlabeme z každého kousku střed se semeny a připravíme náplň z tuňáka.
  3. Z konzervy tuňáka slijeme olej a smícháme s tvarohem.
  4. Přidáme vařené žoutky, lžíci hořčice, citr.šťávu, sůl a pepř.
  5. Rozmixujeme a zdobícím sáčkem plníme kousky okurek.
  6. Dozdobíme sušenou petrželkou a podáváme.